Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns a Wall Street

De moment res no ens fa pensar en una aturada en el camí del Nasdaq

Per

Bolsamania | 13 jul, 2020

El primer nivell de suport del selectiu tecnològic es troba als 10.300 punts

Immillorable aspecte tècnic de Vertex Pharmaceutical que cotitza a la regió dels màxims històrics, amb el camí lliure perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 330 dòlars.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest últim any ja acumulem una revaloració del 288,25%.

Nova oportunitat de compra a Facebook després d'aconseguir perforar la resistència dels 245,19 dòlars. Després de la formació d'un 'throw back' cap a la mitjana de 200 sessions aconsegueix ficar-se en pujada lliure, amb el camí net per a acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 270 dòlars.

Bona reacció de Kraft Heinz als voltants del suport dels 30,80 dòlars. La companyia es va movent per una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 34 dòlars.

Últimas noticias