Companyies que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns a Wall Street

El Dow Jones continua atacant la resistència dels 24.681 punts

Per

Bolsamania | 25 mai, 2020

Els índexs nord-americans segueixen amb la mirada posada als màxims anuals

Nvidia continua donant mostres de fortalesa després d'aconseguir superar la resistència dels 316,32 dòlars. El 'gap' que va deixar per començar la setmana passada és una mostra de la fortalesa actual de la companyia, que ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 400 dòlars, preus que podria assolir durant les pròximes setmanes.

Magnífic senyal de fortalesa en Lululemon Athletica que ha aconseguit superar la resistència dels 266 dòlars, màxims històrics. El seu aspecte tècnic és immillorable ja que es mou sense cap resistència al seu pas. De cara a les pròximes jornades sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 300 dòlars.

Magnífic senyal de Splunk que fulmina els màxims històrics aconseguits enguany, els 176,31 euros, després de pujar un 12,73%. El seu aspecte tècnic és immillorable i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 190 dòlars. Sens dubte és un valor en el qual ens podríem posicionar aquestes pròximes setmanes.

Últimas noticias