Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'Ibex cerca suport en els voltants dels 6.800 punts

Per

Bolsamania | 14 oct, 2020

Només veurem un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol amb la superació de la resistència dels 7.110 punts

Des de fa unes sessions que Naturgy es va movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Un tancament per sobre dels 18,34 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins almenys el buit baixista del mes de març en 18,97 euros.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest any ja hem acumulat una revaloració del 292,75%.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic de Cellnex que es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 55,22 euros seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

Nou senyal de fortalesa d'Iberdrola que aconsegueix superar la resistència dels 11,16 euros. La companyia confirma el final de la correcció, el que ens fa pensar en un atac imminent als màxims de tots els temps que va marcar fa tan sols unes sessions en 11,51 euros. Sens dubte és un valor a tenir molt en compte en les pròximes jornades.

Ebro Foods ha aconseguit mantenir-se als voltants dels 19,50 euros. La companyia es troba donant forma a un throw back cap a aquests preus i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 20,65 euros. Si aconseguís superar aquests preus podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 21 euros.

Fortes pujades del 6,13% en Fluidra que aconsegueix superar la resistència dels 15.14 euros. Atents que es posa fi al moviment lateral de les últimes setmanes i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 19 euros. Les perspectives tècniques són molt bones.

Últimas noticias