Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'Ibex 35 continua movent-se en una banda lateral des de fa més d'un mes

Per

Bolsamania | 15 jul, 2020

No apreciarem cap senyal de fortalesa mentre segueixi cotitzant per sota dels 7.663 punts

Enagas està donant forma a un 'throw back' cap a la mitjana de 200 sessions. Atents per aquests preus, ja que el més normal és que acabem veient un atac a la resistència clau dels 22,07 euros. Un tancament per sobre d'aquests nivells ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 24 euros.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest any ja acumulem una revaloració del 288,25%.

Siemens Gamesa ha millorat el seu aspecte tècnic en aconseguir superar els màxims anuals. Podríem estar veient la formació d'un 'throw back' cap al nivell dels 16 euros. Si tot segueix aquest camí, el més normal és que tornem a veure compres en qualsevol moment.

Sembla que comencen les compres a Repsol abans d'acostar-se al suport dels 7,27 euros. A curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 8,13 euros ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 9,50 euros, màxims del juny.

Iberdrola continua donant mostres de fortalesa i oferint un bon aspecte tècnic amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims històrics que va marcar enguany en 11,10 euros. Si aconsegueix superar-los, entraria en pujada lliure, cosa que podria fer-nos pensar en un atac al nivell dels 12 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Viscofan que continua movent-se en una banda lateral des de fa dos mesos. Aquestes darreres jornades estem veient com s'està comprimint la volatilitat, cosa que ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys.

Últimas noticias