Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'Ibex podria estar donant forma a una figura de continuació de tendència alcista

Per

Bolsamania | 06 mar, 2019

És probable que el selectiu espanyol aconsegueixi atacar la resistència dels 9.700 punts.

El Santander és un valor que no hauríem de perdre de vista. Les pujades de les últimes sessions li permeten estar lluitant amb la mitjana de 200 sessions, mitjana que com sabem separa a grans trets la tendència baixista de l'alcista. No obstant això la resistència clau es troba en els 4,40 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 4,60 euros.

Pujades del 2,03% a Cellnex, aquest dimarts, que va aconseguir superar la resistència clau dels 23,88 euros. Després d'un suport fugaç en la mitjana de 200 sessions el valor aconsegueix definir-se a l'alça. El seu aspecte tècnic per a les pròximes jornades és molt bo i és que sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 30 euros.

Telefónica aconsegueix subjectar-se als voltants del suport dels 7,40 euros. Des de finals del passat any que la companyia es troba donant forma a un throw back a l'a mitjana de 200 sessions pel que estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau la podríem fixar en els 7,85 euros. Molt pendents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 8,40 euros.

Técnicas Reunidas es troba donant forma a un throw back al nivell dels 24 euros. El valor lluita per pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents que un tancament per sobre dels 26 euros seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 28 euros.

FCC és un dels valors que tenim en el punt de mira. Des de fa setmanes que es ve movent en una banda lateral just per sota dels màxims del passat any que presenta en els 13,50 euros. Esperarem a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 15 euros.

Últimas noticias