Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'Ibex ofereix un aspecte tècnic avorrit

Per

Bolsamania | 23 jun, 2020

És important que el selectiu espanyol es mantingui cotitzant per sobre dels 7.000 punts

Molt atents que Cellnex ha aconseguit superar la resistència dels 53,36 euros, màxims històrics marcats el mes de maig. La superació d'aquest nivell de preus és el senyal que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 60 euros durant les pròximes setmanes.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc 7 dies. Aquest últim any ja hem acumulat una revaloració del 271,05%.

Endesa és un dels valors que no perdem de vista ja que busca enfilar-se definitivament per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 22,88 euros, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 26,26 euros, màxims anuals assolits a començaments d'any.

Seguim molt pendents de la fi del moviment lateral de Viscofan que s'acosta a la resistència dels 60 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ja que és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 70 euros.

Seguim molt de prop l'evolució tècnica de Ferrovial que es manté cotitzant en una banda lateral just als voltants de la mitjana de 200 sessions. Un tancament per sobre dels 26,26 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 30 euros.

Molt bona figura de Solaria que aconsegueix tancar per sobre de la resistència dels 10,24 euros. La companyia posa fi al moviment lateral dels últims mesos i és molt probable que puguem acabar veient el començament d'un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins al nivell dels 11,50 euros.

Últimas noticias