Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

És clau que l'Ibex 35 aconsegueixi superar la resistència dels 7.140 punts

Per

Bolsamania | 14 abr, 2020

Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, és probable que acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 7.436 punts

Bon senyal d'Enagas que aconsegueix superar la resistència dels 19,61 euros. Si es confirma la continuació de les pujades a curt termini es podria dirigir fins als mínims del buit baixista del 9 de març, els 21,66 euros, preus un 9% per sobre dels actuals.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest darrer any ja acumulem una revaloració del 217,20%.

c

Endesa està atacant la resistència clau del curt termini que presenta als 19,90 euros. Atenció, perquè la superació d'aquest nivell de preus ens convidaria a pensar en una possible extensió dels guanys fins al nivell dels 22 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Comencem la setmana molt pendents de l'aspecte tècnic de Repsol. La companyia està consolidant nivells just per sota de la resistència dels 9 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquests nivells, ja que podríem acabar veient com cobreix el buit baixista de 9,60 euros del 9 de març

No perdem de vista l'evolució de Cellnex que es manté cotitzant a l'entorn dels màxims històrics de 49,18 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 55 euros.

Atents al final del moviment lateral de Viscofan que ofereix un bon aspecte tècnic després d'aconseguir mantenir-se als voltants de la mitjana de 200 sessions. De cara a les pròximes jornades, és molt probable que puguem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 55 euros.

Últimas noticias