Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns

L'Ibex ha aconseguit subjectar-se en els 8.740 punts

Per

Bolsamania | 05 jul, 2021

És important que el selectiu espanyol aconsegueixi superar la resistència dels 9.107 punts

Talgo es troba donant forma a un throw back al nivell dels 4,6 euros. Aquesta figura és de continuació de tendència pel que tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,13 euros. Un tancament per sobre d'aquests preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,50 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 7 días. En el último año acumulamos una revalorización del 310,81%.

Rovi s'acosta als màxims històrics que presenta en els 59,8 euros. Molt atents a un tancament per sobre d'aquests preus ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 65 euros. És un dels valors a tenir molt en compte.

Naturgy es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 22,14 euros seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. És un valor que no perdrem de vista en les pròximes jornades.

Des de fa setmanes que Sacyr es ve movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 2,224 euros seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

Mediaset ha aconseguit superar la resistència dels 5,37 euros el que és una demostració de força que ens fa pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,89 euros, màxims anuals.

Últimas noticias