Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns

L'Ibex continua intentant rebotar cap als voltants del suport dels 7.062 punts

Per

Bolsamania | 06 jul, 2020

El primer objectiu de pujada del selectiu espanyol són els 7.600 punts

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Viscofan que s'acosta a la resistència dels 60 euros. Atents a un tancament per sobre dels 60 euros, que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 62 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, entraria en pujada lliure, així que no descartem una extensió dels guanys fins al nivell dels 70 euros.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc durant 7 dies. Aquest darrer any ja acumulem una revaloració del 276,75 %.

Atents que Fluidra ha aconseguit perforar la resistència dels 12,40 euros després d'un mes de moviment lateral. Es confirma la formació d'un 'throw back' cap a la mitjana de 200 sessions, pel que sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 13,70 euros, màxims anuals.

Nou senyal de fortalesa d'Enagas que aconsegueix perforar la resistència dels 22,56 euros, màxims del mes de juny. El seu aspecte tècnic és molt bo, i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 24 euros aquestes pròximes jornades.

Naturgy és un valor que no perdem de vista, perquè és molt probable que puguem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba en els 18 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 19,50 euros, la mitjana de 200 sessions.

Iberdrola ofereix un magnífic aspecte tècnic després de confirmar la superació de la resistència dels 10,31 euros. De cara a les pròximes jornades creiem que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins als màxims històrics marcats enguany en 11,34 euros.

Últimas noticias