Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns

L'Ibex continua consolidant nivells des de fa un mes

Per

Bolsamania | 13 gen, 2020

L'objectiu de pujada del selectiu espanyol es troba en els 10.000 punts

Atents a la formació d'un throw back al nivell dels 165 euros en Aena. La companyia es troba donant forma a una figura de continuació de tendència pel que sembla molt probable que puguem acabar veient un atac imminent al nivell dels 180 euros. La superació d'aquest nivell de preus seria el senyal que deixaria al valor en pujada lliure el que sens dubte és una magnífica notícia per a la seva evolució tècnica.

Important Millora tècnica la que hem vist en Solaria que ha aconseguit superar la resistència dels 7,19 euros. Per a una presa de posicions estarem molt pendents de l'aparició d'un throw back al nivell dels 7,20 euros que ens de un nou punt d'entrada amb menys riscos.

Nou senyal de fortalesa en Cellnex que es troba superant la resistència del curt termini que presenta en els 41,14 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac imminent als màxims històrics dibuixats en els 42,05 euros. La superació d'aquest nivell de preus deixaria a la companyia en pujada lliure.

Iberdrola ha aconseguit subjectar-se en els voltants del suport dels 8,80 euros i sembla que busca continuar amb les pujades fins al nivell dels 9,40 euros, màxims històrics. La tendència principal és fortament alcista pel que sens dubte és un dels valors en els quals ens podríem posicionar en les pròximes jornades.

Acciona ha aconseguit subjectar-se en els voltants del suport dels 88 euros després de donar forma a un martell per aquests preus. El valor s'acosta a la resistència dels 96,30 euros. Atents fins i tot tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 100 euros.

Últimas noticias