Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns

L'Ibex lluita per pujar-se per sobre dels 9.300 punts

Per

Bolsamania | 15 jul, 2019

La resistència clau del selectiu espanyol es troba en els 9.417 punts

Bon aspecte tècnic el que podem apreciar a Telefónica que ha aconseguit superar, en aquestes últimes jornades, la resistència clau dels 7,40 euros. La companyia fa forma a un throw back a la mitjana de 200 sessions i sembla més que probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins als màxims anuals que presenta en els 7,68 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 7 días. En el último año acumulamos una revalorización del 111,90%.

Immillorable aspecte tècnic el que podem veure a San José després de polvoritzar la resistència dels 8,08 euros. El valor es mou en els màxims dels últims anys i sembla altament probable que acabem veient un atac al nivell dels 8.70 punts en les pròximes jornades.

Atents al final del throw back a MásMóvil al nivell dels 21 euros. EL valor es troba en plena figura de canvi de tendència pel que estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 21,65 euros el que ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 23,60 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Cellnex que es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba en els 34,19 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 40 euros.

Fa un mes que Aena es ve movent en una banda lateral. Atents a un tancament per sobre dels 180 euros ja que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar per portar al valor de l'Ibex 35 fins al nivell dels 200 dòlars.

Últimas noticias