Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

El Ibex atacará la resistencia de los 7.140 puntos

Per

Bolsamania | 09 abr, 2020

Creiem que al selectiu espanyol li queda un marge de pujada del 7% al curt termini

PharmaMar torna a atreure la nostra atenció després de prendre's un respir quan s'acostava a la resistència dels 5 euros. La companyia busca suport a la zona dels 4 euros. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa pels voltants d'aquests preu, que ens faria pensar en un retorn de les compres.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest darrer any ja acumulem una revaloració del 211,80%.

Acciona s'esforça per no perdre la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 97,35 euros, que podria suggerir una continuació de les pujades fins al següent nivell de resistència dels 107 euros. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, és probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 126,70 euros, màxims anuals.

Nou senyal de fortalesa en Dia que aconsegueix perforar la resistència dels 0,1470 euros. El valor confirma la formació d'un 'throw back' cap a la mitjana de 200 sessions, i és probable que continuïn els guanys fins al nivell dels 0,20 euros. Sens dubte és un valor a tenir molt en compte de cara a les pròximes jornades.

OHL ha aconseguit superar la resistència dels 0,70 euros i confirma l'inici d'un rebot. Atents a les pròximes jornades, perquè podríem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 0,90 euros

Seguim molt pendents de Repsol. La companyia està consolidant nivells just per sota de la resistència dels 9 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquests nivells, perquè podria fer que cobrís el buit baixista del 9 de març de 9,60 euros.

Últimas noticias