Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX busca atacar la resistència dels 9.210 punts

Per

Bolsamania | 27 set, 2019

Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 9.450 punts.

Molt bon senyal en Cellnex que aconsegueix superar la resistència dels 38,32 euros. El valor es defineix a l'alça després d'un mes de moviment lateral. El seu aspecte tècnic és immillorable i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient el començament d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en un atac al nivell dels 40 euros.

Fantàstica figura en Endesa que aconsegueix polvoritzar la resistència dels 23,91 euros. La companyia es fica en pujada lliure per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 26 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable.

Solaria ofereix un molt bon aspecte tècnic després d'aconseguir aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Després de donar forma a un descens temporal al nivell dels 5,50 euros sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims anuals que va dibuixar a mitjans del mes de juliol als 6,12 euros.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic d'Iberdrola que es manté cotitzant en una banda lateral just al voltant dels màxims històrics. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 9,57 euros, cosa que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista. L'objectiu de pujada el podríem situar als 10 euros.

Senyal alcista en Ferrovial que aconsegueix perforar la resistència dels 26,59 euros. Atenció, perquè el seu aspecte tècnic és impecable, ja que es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

Últimas noticias