Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX aconsegueix apropar-se a la resistència dels 9.400 punts

Per

Bolsamania | 10 des, 2019

La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 9.588 punts, màxims anuals.

Nou senyal de fortalesa a Ferrovial que aconsegueix superar, aquest passat dilluns, la resistència clau dels 27,08 euros, màxims històrics. La companyia de l'IBEX es fica en pujada lliure amb tot disposat perquè busqui els 29 euros durant les pròximes setmanes.

Inditex es troba perforant la resistència dels 28,79 euros, màxims de la banda lateral en què s'està movent des de fa mesos. Atents a la seva evolució durant les pròximes setmanes, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 30 euros.

Repsol ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions, preus on presenta un important nivell de demanda. Atents a un tancament per sobre dels 14,75 euros, ja que és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 15,66 euros, màxims anuals.

Endesa ha aconseguit subjectar-se a prop del suport dels 24 euros i sembla que té intenció de continuar amb la seva escalada alcista. La resistència clau es troba als 24,92 dòlars. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, tornaria a ficar-se en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Cellnex ha aconseguit subjectar-se a prop dels 36 euros i buscarà atacar la resistència dels 42 euros, màxims històrics. Els bons nivells d'acumulació i el trencament de la resistència dels 38,31eurosnos ho indiquen.

Últimas noticias