Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX busca una presa de beneficis fins als 8.800 punts

Per

Bolsamania | 13 mai, 2021

A mitjà i llarg termini l'aspecte tècnic del selectiu espanyol és bo.

Sacyr es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 2,22 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que per aquests preus podríem acabar veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Sens dubte és un dels valors que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

ACS és un dels valors que no perdrem de vista durant les pròximes jornades a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys. Atents a un tancament per sobre dels 29 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions.

Red Eléctrica puja un 1,75% i aconsegueix superar la resistència dels 16 euros. Atenció, perquè millora el seu aspecte tècnic i podem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 17 euros, important nivell de resistència.

Bon senyal en Caixabank que aconsegueix superar els màxims de dilluns que va dibuixar als 2,77 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 3 euros.

Fortes pujades en Tubacex que aconsegueix polvoritzar la resistència dels 1,92 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i sembla que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 2,40 euros.

Últimas noticias