Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'Ibex 35 ha aconseguit pujar-se per sobre dels 10.100 punts

Per

Bolsamania | 04 gen, 2018

Actualitzat : 12:05

La resistència clau es troba en els 10.380 punts

OHL és un dels valors que tenim en el punt de mira des de fa setmanes. La companyia es ve movent en una banda lateral des de fa dos mesos i mitjà dins d'una tendència alcista principal. El més normal és que més ràpid que tard acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau que no perdrem de vista i la superació de la qual ens convidaria a pensar en una presa de posicions es troba en els 5,31 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 286,30%.

Fa dos mesos que Ence es ve movent en una banda lateral dins de la seva tendència alcista principal. Aquest moviment lateral de consolidació ho podem entendre com una figura de continuació de tendència pel que estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba en els 5,83 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens confirmaria l'inici d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 6,20 euros.

Noves i importants pujades les que vam poder veure, aquest a Quabit que aconsegueix superar la resistència dels 2,05 euros el que li permet confirmar la formació d'un throw back al nivell dels 1,90 euros. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són immillorables i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 2,40 euros.


Important millora tècnica la que hem pogut apreciar en la sèrie de preus de San José en aconseguir pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. La companyia començava l'any superant la resistència dels 3,57 euros i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 4,20 euros i fins i tot fins al màxims del passat any que dibuixés en els 4,70 euros.


Les pujades de les últimes sessions al Banco Sabadell li permeten cotitzar molt prop de la resistència dels 1,73 euros, part alta de la banda lateral en la qual es ve movent el valor des de fa tres mesos. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 1,90 euros. És un valor que hauríem de vigilar molt d'a prop en aquests primers compassos d'any.

Últimas noticias