Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest divendres

L'IBEX es troba en ple rebot després de girar-se abans de tocar els mínims anuals

Per

Bolsamania | 08 jun, 2018

Seria una molt bona notícia que el selectiu espanyol tornés a situar-se per sobre dels 10.000 punts.

Applus és una companyia que cal tenir molt en compte durant les properes sessions. Després de tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions sembla que vol tornar a intentar superar la resistència dels 12,14 euros. La superació d'aquest nivell de resistència suposaria el començament d'un nou tram alcista a mitjà i llarg termini que podria acabar amb la companyia atacant el nivell dels 14 euros.

BME és un dels valors que tenim al punt de mira des de fa unes setmanes. Després d'aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions estem veient una consolidació de nivells que ens convida a pensar en el començament immediat d'un nou impuls alcista. Un tancament per sobre dels 29,88 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 33 euros.

Acabem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica d'ACS que es troba a punt de confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 35,50 euros. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 40 euros.

Importants pujades del 7,56% en MásMóvil que aconsegueix perforar la resistència dels 119,2 euros. Això ens fa pensar en a formació d'una doble vall al voltant dels 110 euros, cosa que podria acabar portar unes pujades fins als màxims assolits aquest mateix mes als 130 euros.

Nou senyal de fortalesa, aquest passat dijous, en Solaria que va aconseguir superar la resistència dels 5 euros, a la pràctica, el títol cotitza sense cap resistència al seu camí. Ull que és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 6 euros.

Últimas noticias