Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dimecres

L'IBEX lluita per pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 13 mar, 2019

El primer nivell de suport en el selectiu espanyol es troba als 9.100 punts.

Cellnex segueix sent un dels valors que no perdem de vista i enuè és molt probable que acabem veient un senyal de compra que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 30 euros. El valor es troba donant forma a un descens temporal als 24 euros amb tot disposat perquè acabem veient el començament d'un nou impuls alcista.

Sacyr es troba donant forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions. Atenció, perquè aquest dimarts passat vam poder veure la superació de la resistència dels 2,29 euros, cosa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 2,60 euros.

San José va acabar dimarts amb guanys de més del 5,5%. Aquestes pujades li van permetre polvoritzar la resistència dels 6,27 euros, màxims dels últims anys. El trencament d'aquest nivell de preus deixa la seva cotització sense cap resistència al seu camí fins al nivell dels 6,80 euros.

Iberdrola no pot oferir un millor aspecte tècnic després de la magnífica figura del passat dijous. El valor es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 8 euros. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 7,20 euros.

Enagas es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 25,50 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que vegem, en qualsevol moment, l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 30 euros.

Últimas noticias