Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dimecres

L'IBEX 35 segueix cotitzant en el tall de la navalla

Per

Bolsamania | 18 oct, 2017

Actualitzat : 11:39

El suport que no perdrem de vista en l'índex espanyol es troba als 9.922 punts.

Magnífica figura la que vam poder veure, ahir, dimarts, en Airbus que va acabar la segona sessió de la setmana amb unes pujades del 4,79%. La companyia confirma la formació d'un retrocés temporal (figura de continuació de tendència) i és molt probable que acabem veient la superació de la resistència dels 82,10 euros, màxims anuals. Això deixaria en pujada lliure la companyia el que, sens dubte, seria una excel·lent notícia per el seu aspecte tècnic.

Bona figura tècnica la que va acabar fent Abertis aquest dimarts que es manté cotitzant al voltant dels màxims històrics. La companyia es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 18 euros.

Destacadíssims guanys del 43,69% al tancament de dimarts en OHL que polvoritza la resistència dels 3,84 euros i la dels 4,22 euros. El valor acaba molt a prop dels màxims de l'any que va dibuixar als 4,88 euros. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient un canvi de tendència a mitjà i llarg termini.

Cellnex va acabar realitzant aquest dimarts una bona figura que ens fa pensar en el final del descens temporal, figura de continuació de tendència. Sembla que és una bona opció posicionar-se a nivells actuals i és que no cal oblidar que les seves perspectives tècniques són impecables i que el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 22 euros.

Aquest dimecres seguirem molt pendents de Fluidra. La companyia s’està movent des de fa un mes en una banda lateral i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 8,95 euros. Molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens confirmaria un nou punt d'entrada.

Últimas noticias