Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dimarts

Sembla que l'IBEX 35 podria atacar la resistència dels 9.808 punts de manera immediata

Per

Bolsamania | 10 abr, 2018

Actualitzat : 11:23

Si el selectiu espanyol aconsegueix superar els 9.808 punts, podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 10.000 punts.

San José confirma, de nou, un gir al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell clau dels 4,07 euros. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de resistència que ens confirmaria la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 3,50 euros sent molt probable la continuació de les pujades fins al nivell dels 4,70 euros.

Seguim aquest dimarts molt pendents de l'evolució tècnica de Siemens Gamesa. La companyia sembla que està a punt de confirmar un canvi de tendència després d'aconseguir superar la mitjana de 200 sessions. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 14 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 16,68 euros.

NH Hoteles continua cotitzant al voltant de la resistència clau dels 6,58 euros. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros.

Cellnex és un dels valors de l'IBEX 35 que millors perspectives tècniques ofereix. Després de cobrir el buit alcista que va deixar fa un mes sembla que podríem estar a punt de veure el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 23,29 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 25 euros.

Amadeus comença la setmana superant la resistència dels 60,46 euros. Tornen a entrar-hi les compres després acostar-se a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 63,22 euros, màxims assolits a passat mes de març. Atents a les pròximes setmanes, ja que si aconsegueix superar els 63,22 euros, es quedaria en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 70 euros.

Últimas noticias