Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dimarts

L'IBEX 35 torna a donar senyals de debilitat

Per

Bolsamania | 17 oct, 2017

Actualitzat : 11:28

El suport clau es troba als 9.922 punts.

Seguim molt pendents de Cellnex aquest dimarts que s'està prenent un respir després de veure com, la setmana passada, aconseguia definir-se a l'alça. No seria mala idea de plantejar-nos una presa de posicions pels voltants dels 19,65 euros i és que no cal oblidar que les seves perspectives tècniques siguin impecables, ja que el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 22 euros.

Noves pujades aquest dilluns en Ebro Foods que es troba atacant la resistència dels 20,95 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens mostraria el final de la consolidació dels últims mesos i ens convidaria a pensar en una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 23 euros.

Tornem a interessar-nos per Fluidra. La companyia s’està movent des de fa un mes en una banda lateral i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 8,95 euros. Molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens confirmaria un nou punt d'entrada.

Bankinter ha aconseguit subjectar-se a prop del suport de la mitjana de 200 sessions i podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci interessar-nos per la companyia. El nivell clau es troba als 8,16 euros. Només un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

Zardoya Otis segueix sent un valor que cal tenir molt en compte que fa més d'un mes que està cotitzant en una banda lateral just al voltant dels màxims anuals. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 9,29 euros, ja que seria el senyal que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista i una extensió dels guanys fins al nivell dels 10 euros.

Últimas noticias