Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dilluns

L'IBEX s'acosta a la resistència clau dels 9.262 punts

Per

Bolsamania | 21 gen, 2019

Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 9.600 punts.

Comencem la setmana amb la mirada posada en Naturgy que cotitza molt a prop de la resistència dels 23,84 euros, màxims del passat any. Molt pendents que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 30 euros.

Enagas es manté cotitzant al voltant de la resistència dels 25,59 dòlars, màxims històrics. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus durant les properes sessions, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 30 euros.

BBVA va acabar divendres amb unes pujades del 3,24%, cosa que li va permetre superar la resistència dels 5,16 euros. El valor dona mostres de voler continuar amb les pujades, per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 5,60 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Important millora tècnica en l'aspecte tècnic del Santander (+2,31%) que aconsegueix superar la resistència dels 4,30 euros. Atents que per a les properes sessions el més normal és que acabem veient un atac a la resistència clau del us 4,50 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. Si aconsegueix superar aquest nivell d'oferta, el més normal és que acabem veient un canvi de tendència a mitjà termini.

Molt atents al final de la consolidació lateral de les últimes setmanes en Iberdrola que es troba molt a prop de la resistència clau del curt termini que presenta als 7,08 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència ens confirmaria un nou punt d'entrada.

Últimas noticias