Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dilluns

L'IBEX s'enfronta a nivells clau de resistència

Per

Bolsamania | 24 set, 2018

És molt important que el selectiu espanyol aconsegueixi superar el nivell dels 9.671 punts.

Enagás continua estant al nostre punt de mira. El valor es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi l'inici d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 24,43 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de la pujades fins al nivell dels 24,99 euros, màxims històrics assolits aquest mateix any.

Telefónica acumulava, des de començaments del mes d'agost, uns descensos del 15%, percentatge que la va portar a dibuixar uns nous mínims anuals als 6,59 euros. No obstant això, el valor es desperta de la seva letargia després d'aconseguir perforar la resistència de curt termini que presenta als 6,86 euros. Això ens fa pensar en un rebot de la seva sèrie de preus que ens podria fa pensar en un atac al nivell dels 7,16 euros, nivells on es troba el primer nivell de resistència.

Nou senyal de fortalesa en els títols de Cellnex que confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions després d'aconseguir superar la resistència dels 22,73 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 23,92 euros, màxims assolits el passat mes de juliol.

Atenció, perquè ACS va superar els màxims de dilluns passat i s'acosta a la resistència clau dels 38,36 euros, màxims històrics. El seu comportament en aquest nivell de preus és clau i és que la seva superació deixaria el valor en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 40 euros.

La cotització de Naturgy comença la setmana just al voltant de la resistència dels 23,94 euros, màxims històrics. Seguim molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus que deixaria el valor en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem un atac al nivell dels 26 euros.

Últimas noticias