Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dilluns

L'IBEX podria atacar la resistència dels 10.400 punts durant les properes sessions

Per

Bolsamania | 14 mai, 2018

No descartem que el selectiu espanyol acabi estenent les pujades fins als màxims anuals que presenta per sobre dels 10.600 punts.

Atenció, perquè Cellnex podria estar a punt de confirmar el final de la correcció iniciada a mitjans del mes d'abril. La superació de la directriu baixista seria el primer pas, si bé, per confirmar el començament d'un nou impuls alcista, hauríem d'esperar a la superació dels màxims històrics que presenta als 23,71 euros.

Amadeus està superant la resistència dels 63,78 euros, cosa que ens confirmaria el final del moviment lateral en el qual s’està movent la companyia des de finals del passat any. Això és una molt bona notícia per el seu aspecte tècnic, ja que es troba cotitzant sense cap resistència al seu camí i és molt probable que acabi assolint el nivell dels 66 euros durant les properes sessions.

Comencem la setmana com vam acabar l'anterior, sense perdre de vista l'evolució tècnica de Gestamp. La companyia segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 6,96 euros, màxims històrics. Això la deixaria en pujada lliure amb tot disposat perquè puguem veure un atac al nivell dels 7,50 euros.

ArcelorMittal es troba atacant els màxims dels últims cinc any que va dibuixar al començament de 2018. Estarem molt pendents de la superació dels 30,77 euros, ja que ens faria pensar i una extensió de les pujades fins al nivell dels 33 euros.

Fluidra ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 12 euros i sembla que podria estar donant forma a un descens temporal. Aquesta figura és de continuació de tendència per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims dibuixats, fa unes setmanes, als 14 euros. Atenció, perquè si els supera, tornaria a ficar-se en pujada lliure amb tot disposat perquè acabéssim veient un atac al nivell dels 16 euros.

Últimas noticias