Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dijous

L'IBEX confirma l'inici d'un rebot després de superar els 9.741 punts

Per

Bolsamania | 05 jul, 2018

Per a les properes sessions esperem un atac al nivell dels 9.985 punts.

Ence va aconseguir tancar dimecres per sobre de la resistència dels 7,65 euros després de tancar amb uns guanys de l'1,65%. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys que es podrien estendre fins al nivell dels 8 euros.

Gas Natural confirma la formació d'una retirada temporal al nivell dels 22 euros i sembla que podríem acabar veient-hi un atac al nivell dels 23 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure amb tot a favor perquè acabem veient un atac al nivell dels 24 euros.

Importants guanys del 2,47% els que vam veure ahir en Telefónica que aconsegueix superar la resistència dels 7,49 euros, la dels 7,56 euros i la dels 7,63 euros. Atenció, perquè la figura és molt bona i el més normal és que estiguem davant el començament d'un rebot que podria portar la cotització de la companyia fins al nivell dels 8 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Técnicas Reunidas és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un canvi de tendència a mitjà i llarg termini. La resistència clau es troba als 28,38 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en un atac al nivell dels 32 euros.

Immillorable aspecte tècnic el que presenta Viscofan que ha aconseguit superar la resistència clau dels 58,65 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 65 euros. El valor cotitza amb el cel obert sense cap resistència al seu camí.

Últimas noticias