Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dijous

Per

Bolsamania | 26 abr, 2018

Immillorable aspecte tècnic en Europac que després de donar forma a un descens temporal als 15 euros ofereix tot l'aspecte tècnic per acabar veient una extensió de les pujades. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 16,50 euros.

Merlin Properties ofereix un dels millors aspectes tècnics de l'IBEX 35 després de confirmar la superació de la resistència dels 12,57 euros. El valor es mou sense cap resistència al seu camí per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 14 euros. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 12,30 euros.

FCC manté un magnífic aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència dels 10,16 euros. El seu aspecte tècnic no pot ser més alcista i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 11,50 euros durant les pròximes jornades. Per baix, el primer nivell de suport es troba al voltant dels 10 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'Aena que es manté cotitzant al voltant de la resistència dels 173,51 euros. Després d’aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions sembla molt probable que acabem veient la superació dels màxims anuals, cosa que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista.

Siemens Gamesa segueix sent un dels valors que cal tenir molt en compte després de veure com aconseguia superar la mitjana de 200 sessions. Les perspectives tècniques són molt bones i sembla imminent la superació de la resistència dels 13,94 euros. El trencament d'aquest nivell de preus seria una magnífica notícia per la seva sèrie de preus que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 15,50 euros.

Últimas noticias