Cinc valors que s'han de tenir molt en compte aquest dimecres per anàlisi tècnica

L'IBEX 35 s'acosta al nivell clau dels 10.600 punts

Per

Bolsamania | 17 gen, 2018

Actualitzat : 10:48

Atents que podríem estar a prop de confirmar el final de la correcció dels últims mesos.

Atenció, perquè Cellnex es troba donant forma a un descens temporal als 21,50 euros per la qual cosa sembla molt probable que vegem un atac als màxims dibuixats fa unes sessions als 22,66 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una extensió de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 24 euros.

IAG segueix sent un dels valors que no perdrem de vista. Des de fa un parell de setmanes que s’està movent en una banda lateral després d'aconseguir superar la resistència dels 7,47 euros. El valor es troba donant forma a un descens temporal a aquest nivell de preus per la qual cosa estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 7,60 euros, cosa que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista.

Important millora tècnica la que vam poder veure, aquest passat dimarts, en Iberdrola després de revalorar-se un 2,04%. L'elèctrica ha aconseguit superar la resistència dels 6,62 euros després de diverses setmanes de moviment lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. El valor confirma la tornada de les compres i és molt probable que acabem veient un atac als màxims de l'any passat que va dibuixar als 6,96 euros.

Repsol fa diverses setmanes que està consolidant nivells just al voltant dels màxims de l'any passat. El més normal és que vegem, en qualsevol moment, l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 17 euros.

Bankinter es troba atacant els màxims històrics que va registrar l'any passat als 8,55 euros. Aquest dimarts vam veure com aconseguia perforar-lo, si bé per interessar-nos per la companyia hauríem d'esperar un tancament per sobre. Això la deixaria, de nou, en pujada lliure i ens faria pensar en una continuació de la pujades fins al nivell dels 9 euros.

Últimas noticias