Cinc valors que s'ha de tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX manté el biaix baixista de curt termini

Per

Bolsamania | 29 gen, 2021

La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 8.122 punts.

Solaria cau fins al voltant del suport dels 19-20 euros, preus on presenta un important nivell de suport. Després de caure un 37% des dels màxims de començaments del mes és probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un rebot.

Cie Automotive lluita per subjectar-se a prop del suport dels 21 euros, cosa que li permet mantenir un bon aspecte tècnic a mitjà i llarg termini. Per a les properes jornades considerem, sense dubte, que és un valor que no perdrem de vista i en què és probable que puguem acabar veient un senyal de fortalesa.

Viscofan es manté cotitzant en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 60,79 euros, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 62,89 euros.

Indra és un valor que no perdrem de vista durant les pròximes jornades. La companyia ha aconseguit subjectar-se a prop del suport dels 7 euros i s'acosta a la resistència clau dels 7,55 euros. Atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 8,34 euros.

ACS ha realitzat una bona figura al voltant del suport dels 24,50 euros, cosa que ens fa pensar en una tornada de les compres per a les properes jornades. No descartem veure un atac al nivell dels 29 euros.

Últimas noticias