Cinc valors que s'ha de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX prova el suport dels 8.900 punts

Per

Bolsamania | 29 jun, 2021

El més normal és que puguem acabar veient un atac al suport dels 8.800 punts.

Talgo ha aconseguit subjectar-se a prop dels 4,60 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades. Un tancament per sobre de la resistència dels 4,97 euros sería el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

Aena es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 151,1 euros seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. És un valor que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

Acciona rebota al voltant del suport dels 125 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 140 dòlars.

Fluidra es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 33.60 euros. Per aquests preus el més normal és que puguem acabar veient la tornada de les compres. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 37 euros.

Gestamp es troba cotitzant al voltant del suport dels 4,20 euros, preus on el més normal és que acabem veient la tornada de les compres. Atents a un tancament per sobre dels 4,64 euros, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,12 euros, màxims anuals.

Últimas noticias