Cinc valors que s'ha de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX es frena en els màxims anuals

Per

Bolsamania | 01 jun, 2021

La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 9.254 punts.

Cie Automotive segueix sent un dels valors que no perdem de vista i en què és molt probable que ens tornem a posicionar. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 24,94 euros, cosa que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 28 euros.

Atresmedia és un dels valors que no perdem de vista i en què és molt probable que puguem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 4,25 euros seria el senyal que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista. No la perdem de vista.

No perdem de vista l'evolució tècnica de Melia Hotels que fa diverses setmanes que està movent-se en una banda lateral. Els mínims creixents que hem vist durant els últims dos mesos ens conviden a pensar en una extensió dels guanys fins a la resistència dels 7,40 euros. Molt atents que podríem acabar veient l'aparició d'un senyal de fortalesa durant les properes jornades.

Iberdrola torna a caure fins al voltant del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions. Per aquests preus el més normal és que tornem a veure la tornada de les compres. Un tancament per sobre dels 11,57 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys. No la perdem de vista.

ArcelorMittal es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 26 euros. Atents a les properes sessions a un tancament per sobre dels 27,85 euros, màxims anuals, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que ens confirmaria un nou punt d'entrada.

Últimas noticias