Cinc valors que s'ha de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX manté la correcció del curt termini

Per

Bolsamania | 23 mar, 2021

El més normal és que tornem a veure la volta de les compres en qualsevol moment.

Tornem a centrar la nostra atenció en Gestamp que podria estar donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 4,60 euros. Per aquests preus el més normal és que puguem acabar veient la volta de les compres. És un valor que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

Acciona es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys. Un tancament per sobre dels 139,50 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys. No la perdem de vista.

Indra ha cobert el buit alcista que es va deixar el passat dia 15 als 7,63 euros. Per aquests preus és probable que tornem a veure la volta de les compres. Un tancament per sobre dels 8,095 euros (màxims anuals) seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins almenys al nivell dels 8,50 euros.

Cie Automotive continua sent un dels valors de l'IBEX 35 que ofereix un molt bon aspecte tècnic i en què no descartem una presa de posicions de manera imminent. Un tancament per sobre dels 23,76 euros, màxims anuals, seria el senyal que ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

Bankia es troba donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 1,72 euros: atents per aquests preus, ja que no descartem acabar veient un senyal que ens faci pensar en una continuació de les pujades.

Últimas noticias