Cinc valors que s'ha de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX 35 es manté cotitzant per sobre dels 8.000 punts

Per

Bolsamania | 15 des, 2020

De moment res ens fa pensar en una parada en el camí.

Naturgy és un dels valors de l'IBEX 35 que es manté en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys. Molt atents a un tancament per sobre dels 20,13 euros, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 22 euros.

Cellnex ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. El seu aspecte tècnic és molt bo. Atents a un tancament per sobre dels 52,92 euros, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 57,82 euros, màxims històrics.

Ebro Foods torna a acostar-se a la resistència dels 20,65 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 23 euros.

Inditex es troba consolidant nivells des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 28,28 euros, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 31,76 euros.

Solaria comença la setmana tancant per sobre dels màxims de les últimes set sessions, cosa que ens fa pensar en un atac immediat als màxims històrics que va dibuixar fa unes jornades als 20 euros. Un tancament per sobre d'aquests nivells ens faria pensar en un atac el nivell dels 22 euros.

Últimas noticias