Cinc valors que seguirem molt de prop aquest dilluns per l'anàlisi tècnica

L'Ibex 35 segueix amb el moviment lateral

Per

Bolsamania | 27 feb, 2017

Per sota el suport clau es troba als 9.236 punts.

Aena s'ha comportat bé després de la mala figura de dimecres passat. El valor va realitzar una envolupant baixista si bé ha aconseguit respectar, de moment, el suport del curt termini que presenta als 132,25 euros. Les perspectives tècniques per les properes sesione segueixen sent bones si bé, per plantejar-nos una presa de posicions hauríem d'esperar a un tancament per sobre dels 139,65 euros.

IAG aconsegueix separar-se definitivament de la resistència dels 6 euros. L'aerolínia manté la seva forta tendència alcista i cada vegada sembla més factible que acabarà cobrint el gap a la baixa del Brexit que presenta als 6,55 euros, preus un 7% per sobre dels actuals.

Gamesa va pujar amb força divendres passat. Això li va servir per superar la resistència dels 20,73 euros. Encara que, a curt termini, podríem veure una consolidació de nivells per aquests preus, sembla probable que acabi atacant els màxims anuals situats als 22,12 euros.

Telefónica continua donant mostres de fortalesa en la seva sèrie de preus. Després de dos mesos i mig de consolidació de nivells vam poder veure com Telefónica aconseguia definir-se a l'alça la setmana passada. Això sembla que no és una millora sense importància sinó que podria ser un canvi de tendència en tota regla després de veure com aconseguia superar els 9,50 euros. Això és una figura magnífica que ens podria fer pensar en un canvi de tendència. El primer objectiu de pujada ho podríem situar als 10 euros però no creiem que es quedi en aquests preus sinó que podria seguir guanyant posicions fins al nivell dels 11 euros els propers mesos.

Iberdrola va tornar a pujar el divendres després d'aconseguir superar la resistència clau del curt termini que presentava als 6,14 euros. Després de molts mesos de moviment lateral, l'elèctrica es troba atacant els màxims del 2015 que va dibuixar als 6,28 euros. El seu comportament en aquest nivell de preus és important i és que si els supera, el més normal seria que acabéssim veient un atac als màxims històrics situats als 7,01 euros.

Últimas noticias