Cinc valors que no hauríem de perdre de vista aquest dimecres per l'anàlisi tècnica

L'Ibex 35 es troba en plena presa de beneficis després de les últimes pujades

Per

Bolsamania | 15 mar, 2017

A mitjà i llarg termini l'aspecte tècnic del selectiu espanyol segueix sent molt bo

El BBVA s'està prenent un descans després de les pujades de les últimes setmanes que li van permetre superar la resistència clau dels 6,60 euros. És normal és que el valor busqui donar forma a un throw back als 6,60 euros, preus en els quals podria donar forma a un throw back. Atents per aquests preus ja que podríem veure un senyal de compra amb menys riscos.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 217,40%.

Catalana Occidente es manté cotitzant, una setmana més, en els voltants dels màxims històrics que presenta en els 31,99 euros. Sens dubte és un valor molt interessant per a les properes sessions ja que podria ficar-se en pujada lliure i pujar fins al nivell dels 35 euros en les properes sessions. Esperarem a veure un tancament per sobre dels 32,06 euros per interessar-nos per la companyia.

Repsol va caure en la sessió d'ahir dimarts un 2,12%. La companyia ha cobert el gap alcista que es deixés el divendres passat i torna a moure's en els voltants del suport dels 14 euros. Per aquests preus ja vam veure com aconseguia realitzar una bona figura dijous passat pel que no descartem tornar a veure l'aparició d'un senyal de fortalesa i la continuació de les pujades per a les properes sessions.

Inditex està digerint, en les últimes sessions, la superació de la resistència dels 31,56 euros. La companyia ha aconseguit tornar a pujar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions i no descartem que acabi experimentant una recuperació de la seva sèrie de preus que porti la seva cotització fins al nivell dels 33 euros.

Malgrat els descensos de l'1,53% de la sessió d'ahir dimarts seguim pensant que Talgo és un valor molt interessant per a les properes sessions. La companyia va aconseguir superar la resistència dels 4,87 euros i podria continuar amb els guanys tranquil·lament fins al nivell dels 5,10 euros. El seu comportament en aquest nivell d'oferta és molt important. Si aconsegueix superar-los podríem acabar veient un canvi de tendència a mitjà i llarg termini.

Últimas noticias