Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dilluns

L'IBEX ha millorat notablement el seu aspecte tècnic

Per

Bolsamania | 27 set, 2021

Actualitzat : 11:54

El primer nivell de resistència es troba als 9.055 punts.

Cellnex segueix sent un dels valors que no perdrem de vista i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final del retrocés temporal al nivell dels 55 euros.

Bona figura en Atresmedia que aconsegueix superar la resistència dels 3,65 euros. La companyia aconsegueix aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell clau dels 3,806 euros. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 4,25 euros, màxims anuals.

Molt bon senyal en Bankinter que aconsegueix perforar els màxims anuals que presenta als 5,06 euros. Es confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 4,8 euros. Per a les properes jornades el més normal és que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 5,50 euros.

Atenció, perquè Ferrovial aconsegueix perforar la resistència dels 25,72 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell clau dels 26,03 euros. No la perdem de vista.

Fluidra es troba atacant els màxims històrics que presenta als 38,10 euros. La companyia busca ficar-se en pujada lliure. Aquesta és la millor situació tècnica possible que pot oferir una companyia per la qual cosa no descartem acabar veient una extensió dels guanys durant les properes jornades.

Últimas noticias