Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX ataca la resistència dels 8.866 punts

Per

Bolsamania | 10 feb, 2022

És molt important que torneu a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions.

Amadeus es manté cotitzant en una banda lateral tot esperant l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió dels guanys. Un tancament per sobre dels 64,92 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades. No la perdem de vista.

Merlin Properties es mou en una banda lateral en espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 10,285 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 11 euros.

Atents que Sacyr està perforant la resistència clau dels 2,296 euros. Aquests preus corresponen als màxims del moviment lateral en què es mou des de fa un mes i mig. Molt atents a un tancament per sobre aquests nivells, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 2,467 euros, màxims del passat any.

Nou senyal de fortalesa en BBVA que aconsegueix superar la resistència dels 5,90 euros. Per a les properes jornades el més normal és que puguem veure com cobreix el buit baixista que es va deixar el 15 de novembre passat als 6,127 euros.

Molt bona figura en OHL que aconsegueix perforar la resistència dels 0,9095 euros. La companyia confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 0,8480 euros i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell de la unitat.

Últimas noticias