Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

El selectiu espanyol segueix consolidant nivells

Per

Bolsamania | 18 nov, 2021

No veurem un senyal de fortalesa mentre que es mantingui cotitzant per sota dels 9.200 punts.

No perdem de vista l'evolució tècnica de Laboratoris Rovi que es manté cotitzant per sobre de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades fins als màxims històrics dibuixats el mes d'agost passat als 68,8 euros.

Immobiliaria Colonial es manté cotitzant en una banda lateral en espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 8,74 euros, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell següent de resistència que presenta als 9 euros.

Mapfre està donant forma a un retrocés temporal al nivell dels 1,90 euros. El seu aspecte tècnic és bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell de 2,10 euros. No la perdem de vista.

Enagas fa diverses sessions que està cotitzant en una banda lateral en espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi la continuació de les pujades. Atents que un tancament per sobre dels 20,25 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 22 euros.

Bona figura en Fluidra que supera la resistència del curt termini que presenta als 34,40 euros. Es confirma un gir a la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades el més normal és que puguem acabar veient un atac al nivell dels 38 euros, màxims històrics dibuixats aquest any.

Últimas noticias