Cinc valors que cal tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest divendres

L'IBEX 35 atacarà el suport dels 10.400 punts durant les properes sessions

Per

Bolsamania | 21 jul, 2017

És molt probable que el selectiu espanyol continuï amb els descensos fins al nivell dels 10.200 punts.

FCC és un dels valors que seguim molt a prop i en què no descartem una presa de posicions durant les properes sessions. El valor es troba donant forma a un triangle simètric (figura de continuació de tendència) i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. El nivell clau de resistència es troba als 9,89 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar per catapultar el seu cotització fins al nivell dels 10,80 euros.

Tot i els descensos del 3,6% de dijous, NH Hotels segueix sent un dels valors que tenim en el punt de mira i en què no descartem una presa de posicions. La companyia podria estar donant forma a un descens temporal als 5,40 euros. Una presa de posicions per aquests preus o una mica més avall sembla una bona opció, si bé estem molt atents del suport dels 5,08 euros, preus en què podríem situar l'ordre de prou pèrdues. L'objectiu de pujada, el podríem situar als 6 euros.

Atenció, perquè Solaria podria estar confirmant el final de la consolidació de les últimes setmanes. Aquest dimecres vèiem com la companyia aconseguia perforar la resistència dels 1,49 euros cosa que sembla indicar-nos que acabarem veient un atac al nivell dels 1,64 euros, màxims anuals. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta, el valor podria emprendre el viatge cap als 2 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució de Caixabank que continua movent-se en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. El primer nivell de resistència es troba als 4,40 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podria ser l'inici d'un nou tram a l'alça que podria acabar portant el banc fins al nivell dels 4,80 euros.

Catalana Occidente ofereix un molt bon aspecte tècnic després de la formació d'un retrocés temporal als 37 euros. El valor s’està movent en els màxims històrics amb tot a favor perquè vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 42 euros.

Últimas noticias