Cinc valors que cal tenir molt en compte aquest dimecres per anàlisi tècnica

Esperem un atac als 10.400 punts per part de l'IBEX 35

Per

Bolsamania | 19 jul, 2017

No descartem que acabi estenent els descensos fins al nivell dels 10.200 punts.

Pharmamar és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La tendència de la companyia a mitjà i llarg termini és clarament alcista si bé en el curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 4,06 euros cosa que ens faria pensar en el final de la consolidació de les últimes setmanes i en el començament d'un nou tram alcista.

NH Hoteles va aconseguir perforar, ahir, dimarts, la resistència dels 5,50 euros, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa setmanes. La companyia confirma el final de la consolidació del curt termini i ens convida a pensar en una continuació de la tendència alcista principal. Durant les properes sessions, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 6 euros.

Es manté el moviment lateral de BME dins de la seva tendència alcista principal. Aquesta figura és de continuació de tendència per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 33,44 euros, màxims anuals. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions.

Malgrat els descensos de la sessió d'aquest dimarts, el Banc Sabadell segueix sent un dels valors de l'IBEX 35 que tindrem en el punt de mira mentre que no perdi el suport dels 1,70 euros. Les perspectives tècniques de la companyia a mitjà i llarg termini són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació del començament d'un nou impuls alcista en qualsevol moment. Un tancament per sobre dels 1,90 euros seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

San José és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. La companyia es manté consolidant nivells just per sobre de la mitjana de 200 sessions i és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 4,32 euros, màxims anuals.

Últimas noticias