Cinc valors a tenir molt en compte aquest divendres per l'anàlisi tècnica

L'Ibex 35 segueix molt pendent de la superació de la resistència dels 10.704 punts

Per

Bolsamania | 28 jul, 2017

De moment es manté la correcció en el selectiu espanyol

Catalana Occidente segueix sent un dels valors del mercat que millors perspectives tècniques ofereix. Les pujades d'aquesta setmana han tornat a deixar la seva cotització en els voltants dels màxims anuals dibuixats en els 38,66 euros. Atents ja que si aconsegueix superar aquest nivell de preus es ficaria en pujada lliure i podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 42 euros.

Molt bon senyal que la que vam poder veure, aquest dijous al Sabadell. Després de superar la resistència dels 1,90 euros el valor comença un nou impuls alcista que es podria estendre tranquil·lament fins al nivell dels 2,10 euros.

Pujades del 0,71%, ahir dijous, a Repsol que aconsegueix confirmar el rebot en la mitjana de 200 sessions en aconseguir superar la resistència dels 14 euros. El valor de l'Ibex 35 manté intacta la seva tendència principal si bé per veure una millora de les seves perspectives tècniques hauríem d'esperar a veure la superació de la resistència dels 14,78 euros, màxims anuals.

Nou senyal de fortalesa en els títols de NH Hoteles que van aconseguir perforar, aquest dijous, la resistència dels 5,60 euros. El valor confirma la formació d'un throw back als 5,40 euros i té totes les paperetes per continuar amb els guanys fins al nivell dels 5,92 euros, màxims de 2015. No apreciarem ni la més mínim senyal de feblesa mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels 5,30 euros.

El BBVA ha aconseguit recolzar-se en els voltants dels 7,40 euros i busca confirmar un senyal de fortalesa la seva sèrie de preus amb la superació de la resistència del curt termini que presenta en els 7,77 euros. El nivell clau es troba en els 7,89 euros, màxims anuals aconseguits en el mes de maig. Si els superés, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 8,50 euros.

Últimas noticias