JP Morgan eleva la valoració de Colonial fins als 7 euros i la de Merlin, als 10,25 euros

Reitera el consell de neutral, però destaca el seu optimisme sobre el sector immobiliari

Per

Bolsamania | 12 des, 2023

Els experts de JP Morgan han reiterat el seu consell neutral sobre les immobiliàries Merlin Properties i Colonial, encara que n'han elevat la valoració fins als 10,25 euros i 7 euros per acció, respectivament, des dels anteriors 9 i 6,50 euros per títol.

Segons la seva anàlisi, “després de quatre anys consecutius de mals resultats, creiem que el sector immobiliari cotitzat ha tornat”.

El seu optimisme es basa en la previsió que l'evolució dels tipus d'interès esdevindrà un catalitzador positiu, ja que anticipen retallades dels interessos per part del Banc Central Europeu (BCE) el 2024.

A més, esmenten altres factors positius, com el retorn a l'oficina que s'està registrant al sector empresarial després de la pandèmia. També esperen que es produeixin moviments corporatius i un augment de les inversions, ja que "els costos del deute es reduiran".

La pujada de valoració de Colonial i Merlin és perquè han elevat les seves previsions de beneficis per al sector immobiliari europeu, cosa que els ha situat un 6% per sobre de les estimacions del consens.

Últimas noticias