Jefferies apuja el preu d'Ence fins als 4,20 euros després de la sentència sobre Pontevedra

Reitera el consell de 'mantenir' sobre el grup paperer

Per

Bolsamania | 08 mar, 2023

Els experts de Jefferies han elevat un 10% el preu objectiu d'Ence, fins als 4,20 euros per acció, després de la sentència favorable que ha rebut la companyia sobre la continuïtat de la fàbrica de Pontevedra.

Aquests analistes han reiterat el consell de mantenir el valor en cartera i comenten que, després de la "sentència positiva sobre la planta de cel·lulosa de Pontevedra, l'enfocament dels inversors pot tornar al lliurament operatiu d'Ence i les seves atractives oportunitats de creixement a mitjà termini en energies renovables".

Segons la seva opinió, l'exercici 2023 oferirà un "sòlid" comportament del benefici operatiu (Ebitda), "recolzat per vents de cua a la divisió d'energia". Això justifica la pujada de la valoració fins als 4,20 euros.

Tot i això, afegeixen que "reiterem el nostre consell de mantenir, ja que els múltiples del sector de la cel·lulosa probablement es moderin el 2023 i l'energia és una història que ha de generar una nova convicció de confiança en els inversors".

Ence Energía i Celulosa va obtenir un benefici net consolidat de 247 milions d'euros el 2022, enfront de les pèrdues de 190 milions registrades a l'exercici anterior. Al quart trimestre, el benefici net del grup va pujar fins als 180 milions d'euros.

El 7 de febrer passat, quan el Tribunal Suprem va fallar a favor de la continuïtat de la planta d'Ence a Pontevedra, el valor es va disparar un 27%.

Últimas noticias