Iberdrola pateix a la borsa: Morgan Stanley retalla la seva valoració fins als 11 euros

Des dels anteriors 12 euros per títol

Per

Bolsamania | 16 oct, 2023

Actualitzat : 18:03

Iberdrola ha patit a borsa aquest dilluns, després que els analistes de Morgan Stanley n'hagin retallat el seu preu objectiu fins als 11 euros per acció des dels anteriors 12 euros per títol.

Les accions de la companyia energètica van marcar un màxim anual als 12,24 euros el mes de juliol, però des d'aleshores han registrat una correcció destacada, penalitzades per la pujada contínua als rendiments dels bons.

Per anàlisis tècniques, Iberdrola ha polvoritzat el suport clau dels 10,52 euros. "En abandonar aquest important nivell de suport, es confirma l'abandonament de la mitjana de 200 sessions", explica César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía.

Com a factor positiu, ha aconseguit aguantar el suport de 10,21 euros a curt termini, tot i perdre'l en alguna sessió de la setmana passada. "Per veure una mica de llum en el seu aspecte tècnic, hauríem d'esperar la superació de la resistència dels 11,29 euros. Això suposaria una tornada per sobre de la mitjana de 200 sessions", afegeix aquest expert.

A nivell corporatiu, Iberdrola va confirmar aquest divendres que havia arribat als 41.303 megawatts (MW) renovables al tancament de setembre, xifra que suposa un creixement del 5,5% l'últim any, després d'haver instal·lat 2.952 MW nous durant els 12 últims mesos, segons les dades trameses per la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia publicarà els resultats corresponents al tercer trimestre i al conjunt dels nou primers mesos de l'any el proper 26 d'octubre.

Últimas noticias