Citi reitera la seva aposta sobre Telefónica, amb un potencial alcista del 33%

El banc nord-americà aconsella comprar, amb un preu objectiu de 13,50 euros

Per

Bolsamania | 07 mar, 2017

Los analistas de Citi han reiterado su apuesta de compra sobre Telefónica, con una valoración de 13,50 euros por acción y un potencial alcista del 33% sobre el precio actual de mercado (las acciones de la operadora suben un 0,2%, hasta 10,11 euros).

El grup telecomunicacions segueix rebent recomanacions positives, després de presentar els seus resultats anuals i vendre una participació en Telxius.

"Pensem que la tendència demostra que els marges de Telefónica s'estan recuperant i que el capex (inversions) està caient", afirmen aquests experts. "La combinació d'aquests factors i un millor comportament de les divises augmentaran de manera significativa el creixement del OIBDA (benefici operatiu) i el FCF (Flux Lliure de Caixa), la qual cosa al seu torn provocarà una reducció més ràpida del deute (recolzada també per la venda d'actius)", afegeixen.

Sobre Espanya, comenten que la "estabilitat està reafirmada", amb una nova ronda d'increment de tarifes (igualada per Vodafone en 24 hores) i canvis de preus en les tarifes mòbils, que recolzen el OIBDA. A Llatinoamèrica, Citi espera que la competència es relaxi als principals mercats.

Aquests experts reiteren el seu consell de compra, amb un preu objectiu de 13,50 euros, i mantenen a Telefònica en la seva 'Focus list'. Les accions de l'operadora pugen ja un 15% en el que va d'any i són un dels principals suports de l'Ibex.

Últimas noticias