Citi eleva la valoració d'ACS un 11%, fins a 35 euros per acció

Des del seu anterior preu objectiu de 31,50 euros

Per

Bolsamania | 27 mar, 2017

Els analistes del banc nord-americà Citi han elevat el preu objectiu d'ACS un 11%, fins a 35 euros per acció des de la seva anterior valoració de 31,50 euros.

Aquests experts, que reiteren el seu consell de comprar el valor, estimen un potencial alcista per a la "major constructora del món per vendes" del 15% durant els 12 mesos vinents. En la seva opinió, l'exposició geogràfica d'ACS, amb el 46% dels seus ingressos generats a Amèrica del Nord, és un catalitzador positiu per a les seves accions.

"Els Estats Units representen el 36% de la seva cartera de comandes, per la qual cosa ACS està ben posicionada", en aconseguir gran part dels seus ingressos en dòlars "i per beneficiar-se del pla d'infraestructura de Donald Trump d'1 bilió de dòlars". Citi també destaca que les previsions per al negoci a Espanya i a la regió Àsia-Pacífic han millorat per als trimestres vinents, després de la recuperació vista durant el segon semestre del 2016.

Un altre factor destacat per Citi és que ACS, presidida per Florentino Pérez, ha aconseguit reduir el seu deute un 82% en els últims quatre anys, fins a tan sols 1.200 milions d'euros, "que amb futurs fluxs de caixa i menors costos de finançament ofereix un ampli potencial per realitzar adquisicions racionals i augmentar la tornada del valor".

En conclusió, Citi considera a ACS com un "líder global diversificat geogràficament en un espai de temàtica atractiva, amb un historial positiu, catalitzadors operatius positius i un balanç cada vegada més robust, que encara ofereix valor als nivells actuals".

Últimas noticias