Cellnex lidera l'Ibex: JP Morgan en rebaixa el preu, però hi veu un potencial del 50%

El banc n'ha retallat la valoració fins als 53 euros des dels 54 euros previs

Per

Bolsamania | 01 des, 2022

Cellnex és un dels valors de l'IBEX que ho està fent millor aquest dijous. JP Morgan n'ha rebaixat el preu objectiu avui, fins als 53 euros des dels 54 euros. Tot i aquesta retallada, el nou preu encara suposa atorgar-li un potencial de revaloració de més del 50% des dels nivells actuals de cotització (34,20 euros).

Tècnicament, la companyia ha obert la sessió amb un buit alcista. "A mitjà i llarg termini, però, ofereix una forta tendència baixista, ja que es mou en un canal baixista des dels màxims d'estiu del 2021", assenyalen els experts de Bolsamanía. "No obstant, a curt termini podria rebotar, si avui aconsegueix tancar per sobre de la resistència dels 34,27 euros, preus que està atacant actualment", afegeixen.

Els analistes de Bolsamanía precisen que, si aconsegueix superar els 34,27 euros, es podria animar a cobrir el buit baixista que va deixar el 15 de novembre als 36,07 euros.

Cal recordar que, la setmana passada, Citi reafirmava també la seva opinió favorable sobre Cellnex, amb un consell de comprar i un preu objectiu de 43 euros. El banc subratllava el gir en l'estratègia d'adquisicions anunciat per la companyia, apuntant que havia pres "la decisió correcta" en centrar els seus esforços a reduir deute i consolidar el perímetre actual.

Cellnex va comunicar els resultats dels primers nou mesos de l'any l'11 de novembre passat. El resultat net va ser negatiu en 255 milions per l'efecte de més amortitzacions i costos financers. Els ingressos, però, van pujar un 46% (2.572 milions) i l'EBITDA ajustat va créixer un 45% (1.937 milions).

Últimas noticias