Berenberg baixa el preu a Solaria: preocupen els retards als permisos

Reitera el consell de comprar i encara li atorga un important potencial

Per

Bolsamania | 29 nov, 2022

Berenberg ha rebaixat el preu objectiu de Solaria fins als 20 euros des dels 21,50 euros previs en un informe publicat aquest dimarts. Tot i aquesta retallada, el nou preu encara suposa atorgar a la companyia renovable un potencial del 18%, de manera que aquests analistes reiteren el seu consell de comprar.

De cara al 2023, Berenberg subratlla que el "principal motor" de Solaria segueix sent el lliurament de nova capacitat en construcció i operació.

"Els elevats preus actuals de l'energia poden ajudar a impulsar la rendibilitat dels projectes, encara que els retards en l'obtenció de permisos continuen suposant un coll d'ampolla clau i un repte per assolir els objectius de creixement", avisa.

Aquests analistes afegeixen que l'obtenció del permís per a la central de Garoña augmentaria la confiança dels inversors i la visibilitat del creixement més enllà del 2023. "Estem esperant més detalls sobre les possibles reduccions de potència de fins a 600 MW anunciades a la segona meitat de l'any", comenten.

Amb tot, Berenberg ha augmentat les seves estimacions de beneficis a curt termini a causa principalment de les hipòtesis més grans sobre el preu de l'energia, mentre que retalla la seva valoració sobre les hipòtesis de creixement a llarg termini i la taxa de descompte.

Últimas noticias