Notícies de Últimes notícies

ep el empresario blas herrero

Prisa es dispara després de confirmar que "analitzarà la proposta" de compra de Blas Herrero

El Grup Prisa (+24% després de ser suspesa la seva cotització i passar per una subhasta de volatilitat) ha confirmat l'oferta de compra sobre el seu negoci de mitjans de comunicació plantejada per l'empresari Blas Herrero (propietari del grup Kiss), i un grup d'inversors espanyols, assessorats per Société Générale. En un comunicat enviat a la CNMV, ha afegit que el seu "Consell d'Administració analitzarà la proposta i adoptarà les mesures oportunes, circumstància de la qual retrà compres al mercat quan correspongui, en compliment de les seves obligacions".

cbbolsa vacuna 1

La vacuna no és suficient per al mercat: "La seva aprovació marcarà la diferència"

La prudència s'ha instal·lat al mercat. Malgrat que alguns experts asseguren que seguirà pujant gràcies a les bones notícies sobre la vacuna contra la COVID-19, la veritat és que l''efecte' dels anuncis de les farmacèutiques és cada vegada menor, i gairebé s'està esborrant a causa de l'augment de contagis tant als EUA com a Europa, que ni tan sols els tancaments i les restriccions decretats aconsegueixen contenir. Per això ara molts auguren que serà l'aprovació i implementació del remei contra el coronavirus el que marcarà el veritable punt d'inflexió a les borses.

ep edificio donde se encuentra la sede de telefonica ubicada en ronda de la comunicacion madrid

Telefónica es corona com la pitjor 'teleco' europea de l'any tot i l'efecte vacuna

Un argument utilitzat en més d'una ocasió per explicar el mal comportament en borsa de Telefónica aquest 2020 és que s'està veient arrossegada per la negativa evolució sectorial, ja que totes les 'telecos' europees ho han fet malament. És cert que l'índex de les principals empreses de telecomunicacions del Vell Continent (STOXX Europe 600 Telecommunications) cedeix un 14% l'any, i cert és també que la majoria dels seus 22 integrants cauen amb força durant els darrers mesos, però igualment és cert que Telefónica n'és el pitjor.

casilla-440-de-la-renta-2015-irpf-2016

Has tingut problemes en cobrar l'ERTO? Compte amb la declaració de la renda

Els cobraments dels Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) poden tenir incidència en la declaració de la renda d'aquest any, de manera que caldrà prestar atenció a l'hora de presentar-la, ja que es considera com si el treballador hagués tingut dos pagadors. No obstant això, el problema ve quan l'afectat per un ERTO ha tingut errors en el cobrament de la prestació. Què passa en aquests casos?

L'IBEX tanca amb caigudes del 0,64% fins als 7.930,2 punts

IBEX: els títols que més cauen són Sabadell (-4,70%) i Mapfre (-3,89%)

IBEX: els valors que més pugen són Solaria (+12,22%) i Cellnex (+3,43%)