Notícies de Últimes notícies

brokerasx

Cinc valors del mercat espanyol pels quals apostar en el tercer trimestre

Molts experts prefereixen els Estats Units enfront d'Europa com a opció d'inversió per als pròxims mesos i, per descomptat, també enfront de l'Ibex. Així i tot, per als quals vulguin aferrar-se al mercat patri, els analistes de Bolsamanía César Nuez i José María Rodríguez han triat cinc valors que presenten una aspecte atractiu de cara al trimestre que estrenem avui.

cirque du soleil nayarit

Cirque du Soleil es declara en fallida i acomiadarà a 3.840 treballadors

Cirque du Soleil s'ha declarat en fallida. Els seus principals inversors, amb el suport de la província de Quebec (el Canadà), han presentat un pla de reestructuració que inclou l'acomiadament d'altres 3.840 treballadors, després d'haver fet fora al 95% del seu personal amb la suspensió d'espectacles per la pandèmia de coronavirus. L'empresa d'espectacles, una de les més famoses del món, ja arrossegava dificultats financeres que s'han vist agreujades, fins al punt que actualment el seu deute ascendeix a 900 milions de dòlars.

nyesa portada

Nyesa anuncia que està a la vora de la liquidació i s'enfonsa a borsa

Nyesa s'enfonsa un 40% en bossa aquest dimarts després d'anunciar que els problemes amb el seu Projecte Narvskaia a Rússia li han provocat una deterioració de 45,6 milions d'euros en els seus comptes corresponents a l'exercici 2019, la qual cosa suposa que el patrimoni net al tancament d'aquest exercici és negatiu en 10,1 milions, la qual cosa porta a situar a la companyia en causa de dissolució.

ep parque eolico de acciona en texas

Acciona o quan al mercat es comprarà fortalesa

Acciona és avui dia dels valors que, per anàlisi tècnica, presenta un millor aspecte que el conjunt del mercat. De fet estem parlant d'un títol que continua sent alcista en termes de llarg termini.