Notícies de Últimes notícies

ep segunda reunion de las delegaciones negociadoras de psoe y erc en torno a la investidura de pedro

ERC traslada al PSOE su malestar por las palabras de Sánchez y le pide "abandonar el triunfalismo"

BARCELONA, 4 (EUROPA PRESS) ERC ha trasladado este miércoles al PSOE su malestar por las declaraciones del presidente del Gobierno en funciones, Pedro Sánchez, en las que ha asegurado que el acuerdo de investidura con los republicanos estará dentro de la Constitución y han exigido a los socialistas "abandonar el triunfalismo", han explicado fuentes de la formación independentista a Europa Press.

ep economiabolsa- ibex 35 cierrauna subida054 yconsolidaencimalos 9100 puntos

L'IBEX puja un 1,5% després de la volta de l'optimisme comercial i els bons PMI

L'IBEX ha rebotat un 1,48% aquest dimecres, de manera que recupera part de les pèrdues del 2,31% que acumulava des que va començar desembre. Tant el selectiu espanyol com la resta dels principals índexs europeus, que també han pujat més de l'1%, s'han vist impulsats per d'uns PMI serveis que han estat, en general, millors del que esperava i per la tornada de l'optimisme comercial després de diversos dies de dubtes i notícies negatives. Durant les jornades prèvies el president dels Estats Units ha anunciat que tornarà a posar aranzels sobre l'acer i l'alumini d'Argentina i Brasil, que imposarà aranzels sobre productes francesos i que potser espera fins després de les eleccions -novembre 2020- per arribar a un acord amb la Xina. Avui, però, es parla d'un acostament entre les dues potències, que haurien arribat a un pacte sobre la quantitat d'aranzels que es reduirien en un acord comercial de 'primera fase'.

ep el president de la ceoe antonio garamendi durant la intervencio en els esmorzars informatius

CEOE demana al govern que "pensi" bé la pujada de l'SMI i la taxa Google

El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha demanat aquest dimecres al govern en funcions que "pensi molt bé" la pujada del salari mínim interprofessional (SMI) per al 2020 a causa de la desacceleració de l'economia espanyola i els efectes que ha tingut elevar aquest salari a 900 euros mensuals durant 2019.

L'IBEX tanca amb pujades de l'1,48% fins als 9.270,8 punts

IBEX: només tanquen en números vermells Siemens Gamesa (-0,10%) i MásMóvil (-0,4%)

IBEX: les majors pujades són per Ence (+3,87%) i ArcelorMittal (+3,72%)

Obertura en Wall Street: Dow Jones: +0,45%; S&P 500: +0,34%; Nasdaq: +0,44%